Bed voor zware mensen

Een goede nachtrust is de basis voor een geslaagde dag. En daarom is het belangrijk dat we in een goed bed slapen. Mensen die zwaarder zijn dan gemiddeld hebben vaak problemen met slapen, omdat deze systemen alleen maar de standaard stevigheid meegeven. Daarom heeft van Diepenveen Revalidatie een bed voor zware mensen. 

Van Diepenveen revalidatie biedt een breed assortiment aan bedden voor zware mensen. Dit zijn bedden die een steviger onderstel en meerdere toepassingen hebben dan andere bedden. We hebben onder andere seniorenbedden, thuiszorgbedden, verpleegbedden en ziekenhuisbedden.

Het assortiment bedden voor zware mensen

Wanneer u op leeftijd bent gekomen, is in en uit bed stappen niet altijd eenvoudig meer. Daarom bied van Diepenveen Revalidatie een seniorenbed aan. Dit is een geschikt bed voor zware mensen. Gelukkig is ons senioren bed zo gebouwd dat u het gemakkelijk heeft. Graag leggen wij u de voordelen uit. Daar kunt u gerust contact met ons over opnemen. Bekijk.

Thuiszorgbedden behoren tot het assortiment. Deze bedden zijn verstelbaar in hoogte. Ze zijn comfortabel en gemakkelijk aanpasbaar. De lattenbodem is verstelbaar en de hoogte is verstelbaar. Ze nodig kunt u zelfs het bed opklappen. Bekijk.

Verpleegbedden en ziekenhuisbedden

Verpleegbedden zijn veilig en comfortabel maar ook nog eens mooi. Deze bedden zijn ook geschikt voor zware mensen. Kortom: onze verpleegbedden hebben de luxe van een ziekehuisbed, maar passen in uw meubulair. Dit is een goed bed voor zware mensen omdat deze van hoogte te verstellen is. Bekijk.

Ziekenhuisbedden zijn gemaakt voor intensief gebruik. Daarom zijn ze optimaal aanpasbaar, gemakkelijk te verplaatsen, hygienisch en van alle gemakken voorzien. Zowel voor de patient als voor het verzorgend personeel zijn de bedden ergonomisch verantwoord. Bekijk.

Van Diepenveen Revalidatie sluit graag aan op uw persoonlijke wensen en voorkeuren en adviseert u daarom om contact op te nemen over een bed voor zware mensen. Vraag advies.

Van Diepenveen Revalidatie

Bij van Diepenveen vind u alleen de beste revalidatie- en verpleeghulpmiddelen. Diepenveen Revalidatie levert een totaalpakket aan hulpmiddelen. Hierdoor is het voor u mogelijk om al uw benodigde hulpmiddelen bij één leverancier te bestellen. Het maakt niet uit of het voor uzelf is of voor één van uw familieleden.

Graag advies over de juiste keus? 0318652444