Relaxstoel

Even tot rust komen in een heerlijke stoel gun je iedereen. Met de relaxstoel van Diepeveen revalidatie kunt u eenvoudig de benen omhoog doen en komt u heerlijk tot rust.
 
De relaxstoel heeft beklede zijwanden, rugsteun, zitting en beensteun. Deze zijn gemonteerd op een speciaal mechanisme. Dit mechanisme is speciaal ontwikkeld voor de zorg. Het volgt de lijnen van het lichaam en biedt overal steun, voor het optimale comfort.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden van een relaxstoel bij uw zorginstelling? Bestel nu.
 

Kwaliteit relaxstoel

Diepeveen revalidatie verkoopt alleen revalidatiehulpmiddelen met de juiste kwaliteit. We vinden dat verzorgers de beste producten moeten hebben om de patiënt het beste van hulp te voorzien.
 
Ook moet de patiënt volkomen kunnen vertrouwen op het hulpmiddel. Dan kan de patiënt echt tot rust komen in de relaxstoel. 
 

Specificaties relaxstoel:

Beklede zijwanden, rugsteun, zitting en beenstuk
Speciaal voor de zorg ontwikkeld relaxmechanisme
Eenvoudig te verstellen
Soepel kantelmechanisme 
 
Ja is wil graag een relaxstoel in voor mijn patiënten. Bel: 0318-652444 voor meer informatie.
 

Waarom Diepeveen revalidatie

Diepeveen revalidatie heeft hét totaalpakket voor uw zorginstelling of familielid thuis. Wij leveren aan de particulier en aan de zakelijke klanten. Het maakt dus niet uit of u in een zorginstelling werkt of de mantelzorger bent. Wij helpen u graag bij het aanschaffen van hulpmiddelen voor de revalidatie.