Bedbox

Als u zorgt voor een ziek of lichamelijk beperkt kind, dan heeft u een zware maar mooie taak. Onze bedboxen sluiten daar naadloos op aan. Verstelbare bedboxen zorgen voor een veilige slaap en leefomgeving. 

Bedbox gehandicapt kind

Het omlaag en omhoog brengen zorgt ervoor dat het kind op zithoogte en reikhoogte te benaderen is. U gebruikt de elektrische bediening om het matras in te stellen en kunt de deuren opendoen om iemand uit de bedbox te halen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kinderbedden

Onze kinderbedden en bedboxen zijn zeer veilig en verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Verstelbare bedboxen hebben een vaste, hogere ombouw en een matras dat u zelf elektrisch hoger en lager kunt zetten. Sommige bedboxen hebben zelfs een dak.

Unieke bedboxen

Unieke bedboxen voor de zorg die u nergens anders dan bij Diepeveen Revalidatie kunt krijgen. Ons brede assortiment aan bedden biedt u een ruime keuze. Of u nu een eenvoudig bed zoekt, of een bedbox met speciale functies en uitbreidingen, u bent daarvoor bij Diepeveen Revalidatie aan het goede adres. Het assortiment bij Diepenveen Revalidatie is erg divers. Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor specifieke informatie! Bij storingen is er binnen 24 uur iemand bij u, die de storing oplost.

Assortiment

Van Diepenveen Revalidatie vindt het belangrijk dat er voor iedereen een bed is die aan de eisen voldoet. Hieronder een aantal opties:

Benieuwd naar wat van Diepenveen Revalidatie allemaal in huis heeft? Bekijk het complete assortiment. Natuurlijk kunt u ons ook bellen om te informeren naar de mogelijkheden! 0318652444