Brancard

Uw wilt een persoon liggend vervoeren? Diepeveen revalidatie heeft dé brancards om een persoon snel en comfortabel van A naar B te vervoeren.
 
Diepeveen revalidatie heeft een groot assortiment van verschillende brancards. We hebben echter twee hoofdcategorieën. Dit zijn verrijdbare brancards en douchebrancards.
 

Verrijdbare brancard

De verrijdbare brancards van Diepeveen revalidatie zijn licht van gewicht, maar zeer stevig. Onze brancard is zo gemaakt dat hij snel te vervoeren is, want bij kwetsbare patiënten telt elke seconde. Ze passen daarom ook in elke ambulance.
 
Naast dat ze licht van gewicht zijn, zijn ze ook in hoogte verstelbaar. Erg handig als de patiënt van de brancard op een bed getild moet worden. 
 
Bekijk het complete assortiment van verrijdbare brancards.
 

Douchebrancard

Uw patiënt goed, maar gemakkelijk kunnen wassen? Met de douchebrancard van Diepeveen revalidatie gaat dit erg eenvoudig. De brancards zijn in hoogte verstelbaar en kunnen een gewicht van 190 kilo aan. Met de flexibele afvoerslang is het erg eenvoudig om het overtollige water kwijt te raken, zonder dat het veel rommel geeft. 
 
Er zijn brancards die een kussenzachte laag hebben voor het extra comfort en de basis brancards die een gespannen stof hebben waar de patiënt op ligt. 
 

Kwaliteit

Diepeveen revalidatie levert alleen hulpmiddelen met de juiste kwaliteitsnormen. We willen dat u als verzorger er op kunt vertrouwen dat de brancards goed functioneren en dat de patiënt geen enkel risico loopt. 
 
Bent u niet zeker over u keus, welke brancard u nodig heeft. Vraag gerust om advies. We helpen u erg graag en zullen u de informatie geven die u zoekt. Bel ons op: 0318-652444
 
Benieuwd naar alle douchebrancards? Bekijk hier ons assortiment.
 

Waarom Diepeveen revalidatie?

Wij hebben het totaalpakket. Door dit totaalpakket is het voor u mogelijk om al uw hulpmiddelen bij één leverancier te bestellen. Uw verzorgers kunnen met volle vertrouwen aan de slag laten gaan met onze kwaliteitsproducten. We leveren aan zakelijk en particulier. U kunt ook terecht met kleine aantallen.