Ziekenhuisbed

Zorginstellingen, ziekenhuizen, verpleeginstellingen en medische opleidingen kopen bij Diepeveen Revalidatie professionele ziekenhuisbedden. Stevig, veilig en comfortabel.

Ziekenhuisbedden zijn gemaakt voor intensief gebruik. Daarom zijn ze optimaal aanpasbaar, gemakkelijk te verplaatsen, hygiënisch en van alle gemakken voorzien. Zowel voor de patiënt als voor het verzorgend personeel zijn de bedden ergonomisch verantwoord.

Bekijk het hele assortiment

Meerdere ziekenhuisbedden?

Overweegt u de aanschaf van een of meerdere ziekenhuisbedden? Bel ons voor persoonlijk advies en een goede prijs.

Ziekenhuisbedden zijn verstelbaar in hoogte, waardoor het personeel geen last krijgt van zijn of haar rug. Hierdoor is het minder belastend voor het verzorgende personeel.

Volledig elektrisch

De ziekenhuisbedden zijn voorzien van een volledig elektrisch te bedienen hoogteverstelling, een rugleuning, knie-break en nog meer opties. Er zijn veel verschillende mogelijkheden: tot een ingebouwde bed verlenging toe.

Diepenveen Revalidatie is gespecialiseerd in medische hoog-laag revalidatiesystemen. De bedden zijn volledig elektrisch te bedienen en hebben ontwikkelde hoofd- en voeteneindes. De merken zijn voor u geselecteerd.  Het merk Savion zorgt voor een enorme vooruitgang in het comfort van de cliënt en de ziekenhuis efficiëntie.

Van Diepenveen Revalidatie

Bij van Diepenveen vind u alleen de beste revalidatie- en verpleeghulpmiddelen. Diepenveen Revalidatie levert een totaalpakket aan hulpmiddelen. Hierdoor is het voor u mogelijk om al uw benodigde hulpmiddelen bij één leverancier te bestellen. Het maakt niet uit of het voor uzelf is of voor één van uw familieleden.

Ik wil advies