Revalidatiehulpmiddelen

Bent u op zoek naar revalidatiehulpmiddelen? Bij Diepeveen Revalidatie en Verpleeghulpmiddelen vindt u wat u zoekt. We hebben een breed assortiment aan revalidatiehulpmiddelen van de hoogste kwaliteit: van trippelstoelen tot AS-trainers, van tilliften tot hoog-laagtafels.

Assortiment

Ons assortiment revalidatiehulpmiddelen is zeer divers en is verdeeld in productgroepen. In elke productgroep zijn diverse merken en uitvoeringen leverbaar. Per productgroep worden er één of enkele producten afgebeeld. U vindt bij ons onder andere:

Wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvend onze uitgebreide documentatie aan over de revalidatiehulpmiddelen waarin u geïnteresseerd bent. Ook de prijzen kunt u aanvragen via onze contactpagina.

Wilt u graag direct iets weten over onze revalidatiehulpmiddelen of over een specifiek hulpmiddel? Bel dan 0318-652444

Kwaliteit

Als het gaat over revalidatiehulpmiddelen, is kwaliteit van het grootste belang. De hulpmiddelen moeten ergonomisch kloppen, fijn en gemakkelijk in gebruik zijn en tegen een stootje kunnen. Goede revalidatiehulpmiddelen, gemaakt voor intensief gebruik. Diepeveen Revalidatie en Verpleeghulpmiddelen biedt alleen revalidatiehulpmiddelen van de hoogste kwaliteit aan. Dat ziet u en dat merkt u.

Advies

Bent u op zoek naar een specifiek revalidatiehulpmiddel, maar kunt u het niet vinden? Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer u vragen hebt over revalidatiehulpmiddelen voor een specifieke vorm van revalidatie kunt u ons altijd om advies vragen. We helpen u graag.

Zakelijk en particulier

 actieve lift

Of u nu als zorginstelling op zoek bent naar revalidatiehulpmiddelen of als verzorger van een revaliderend familielid, u kunt bij ons terecht. De revalidatiehulpmiddelen die wij aanbieden zijn erg gebruiksvriendelijk, zowel voor de patiënt als de verzorger.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen qua revalidatiehulpmiddelen? Neem contact met ons op.