Revalidatie hulpmiddelen

Diepeveen Revalidatie- en verpleeghulpmiddelen is een leverancier met een totaalpakket aan hulpmiddelen. Door dit totaalpakket is het voor u mogelijk om al uw benodigde hulpmiddelen bij één leverancier te bestellen. Op deze site willen wij u een indruk geven van onze revalidatie hulpmiddelen.

Wanneer u door een ziekte, ongeval of aangeboren aandoening lichamelijk beperkt bent, kunt u een beroep doen op medisch specialistische revalidatie. Het gebruik van revalidatie hulpmiddelen kunnen u verder helpen.

Alle revalidatie hulpmiddelen

Participeren in het leven

Het dagelijks leven gaat gewoon door, zoals: eten, douche, slapen en zitten. De meest vanzelfsprekende dingen in het leven zijn dat niet. Daarom is het belangrijk dat u overal de juiste spullen voor heeft.

Van Diepenveen Revalidatie levert speciale bedden die omhoog kunnen, verstelbare zadelkrukken, hoog-laagdouchestoelen en nog veel meer. Voor de juiste informatie kunt u gerust even bellen.

Assortiment revalidatie hulpmiddelen

Van Diepenveen Revalidatie vindt het belangrijk dat u of uw familielid weer de controle krijgt over zijn of haar leven. Daarom hebben we verschillende producten die daar aan bijdragen.

-          Bedden: U kunt denken aan seniorenbedden, thuiszorgbedden, ziekenhuisbedden, meer…

-          Stoelen: Zitbanken, relaxstoelen, industriestoelen, meer…

-          Krukken: Zadelkrukken, stahulpkrukken, meer…

-          Plafondliften: Verplaatsbare plafondlift, verschuifbare plafondlift, meer…

-          Douche- en toilethulpmiddelen: Toiletbeugels, toiletstoelen, zwembadproducten, meer…

-          Baden: Hoog/laag baden, kantelbaden, therapiebaden, zitbaden, meer…

Ons assortiment revalidatie hulpmiddelen is nog uitgebreider. Bij van Diepenveen Revalidatie kunt u ook terecht voor: kinderbedden, hulpmiddelen voor fysiotherapie, verrijdbare brancards, meubilair voor verblijfruimtes en recreatiezalen, anti-decubitus materialen en urinaal-bedpanspoelsystemen.

Van Diepenveen Revalidatie

Bij van Diepenveen vind u alleen de beste revalidatie- en verpleeghulpmiddelen. Diepenveen Revalidatie levert een totaalpakket aan hulpmiddelen. Hierdoor is het voor u mogelijk om al uw benodigde hulpmiddelen bij één leverancier te bestellen. Het maakt niet uit of het voor uzelf is of voor één van uw familieleden.

Ik wil advies