Plafondlift

U bent op zoek naar een plafondlift. De meest gebruiksvriendelijke plafondlift vindt u bij Diepeveen Revalidatie. De lift is geschikt voor het verplegen van mensen in instellingen, ziekenhuizen en thuissituaties. Het systeem kan volledig elektrisch worden bedient zodat er een minimum aan inspanning gemaakt wordt.

Mobiele plafondlift

Tilliften zijn niet meer weg te denken uit de gezondheidszorg. Ze vormen een goede basis om fysieke belasting terug te dringen. Het manoeuvreren met over de vloer verrijdbare tilliften is tijdrovend, zwaar en belastend, vooral in kleinere ruimtes. De mobiele plafondlift heeft geen bevestiging nodig aan de muur, daardoor zijn er geen ingewikkelde bouwkundige aanpassingen nodig. Dit bied een unieke oplossing. Daarvoor bestaat de verplaatsbare plafondlift.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden bij u in huis zijn? We horen graag van uw situatie om u goed van dienst te kunnen zijn. Bel vrijblijvend: 0318-652444

Multifunctionele lift

De laatste jaren is er een forse toename in het gebruik van deze hulpmiddelen. Deze liften zijn steeds gebruiksvriendelijker geworden. Het gebruik van tilliften is vergt veel minder fysieke belasting. De tillift is door één persoon te bedienen en vormt een minder groot obstakel in de kamer. Het verhoogt de zelfstandigheid en het comfort en daarmee de kwaliteit van leven voor de gebruiker. De multifunctionele lift bestaat in verschillende uitvoeringen.

Waarom Diepeveen Revalidatie?

Wij hebben een plafondlift waar u van op aan kunt, maar dat niet alleen. Wij zorgen dat de lift binnen 48 uur geleverd is en binnen de kortste tijd volledig geïnstalleerd is. Onze installateur laat u graag even zien hoe de traplift werkt. U kunt dus meteen gaan genieten van alle voordelen van een traplift en geven u ook nog eens 2 jaar garantie.

Wilt u graag een goede plafondlift? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan.