Zitbad

Zoekt u een zitbad voor thuis of in de zorg? Veilig en comfortabel baden staat centraal bij Diepeveen Revalidatie en Verpleeghulpmiddelen. Bij ons vindt u een fijn en gebruiksvriendelijk zitbad. Wilt u graag een zitbad met deur of een zitbad dat in hoogte verstelbaar is? Ook dat kan.

De voordelen van een zitbad

Het in- en uit bad komen is vaak het moeilijkste van het baden, een zitbad is hiervoor de ideale oplossing. Een zitbad is gebruiksvriendelijk, zowel voor degene in bad als voor de verzorger. De zitbaden van Diepeveen Revalidatie en Zorghulpmiddelen hebben een deur en zijn voorzien van armaturen (stangen aan de zij- of bovenkant). Of u dus thuis veilig wilt baden of op zoek bent naar een bad voor uw cliënt, een zitbad is de juiste keus.

Vraag ons gerust om advies, voor u tot de aanschaf van een zitbad overgaat: bel 0318-652444

Baden in luxe

Ons zitbad GK Relax Reclining Bath is een bad van de hoogste kwaliteit: in hoogte verstelbaar en met vele extra’s. Dit zitbad is heel eenvoudig te bedienen, heeft een veilig water temperatuurregeling en kan ingesteld worden op een vaste hoeveelheid water met een vaste temperatuur. Bekijk alle specificaties van het GK Relax zitbad
zitbad met deurHet meer eenvoudige zitbad Clara is ideaal voor baden thuis. Dit zitbad is te leveren als hoek- of wandmodel en is volledig vrijstaand. Het bad heeft een dubbelwandige warmte-isolerende wand en kan indien gewenst uitgerust worden met whirpool-inrichting. Bekijk zitbad Clara

Waarom bij Diepeveen Revalidatie en Zorghulpmiddelen?

Wij beloven u de juiste prijs voor de juiste kwaliteit. Als u op zoek bent naar een zitbad, wilt u er een die lang meegaat, die veilig is en gebruiksvriendelijk. U bent op zoek naar een bad waar u van op aan kunt. Wij hebben dat zitbad voor u en bieden u ook nog eens uitstekende service.

Wilt u meer weten over een zitbad? Neem contact met ons op

 

Andere artikelen waarin u misschien interesse hebt: