Toiletbeugels

Naar het toilet gaan kan op den duur niet meer zo gemakkelijk zijn als het was, bijvoorbeeld door een verminderde mobiliteit. Een toiletbeugel, ook wel wc beugel, biedt dan uitkomst. De toiletbeugel geeft u extra houvast tijdens het zitten en opstaan. Bij Diepenveen Revalidatie vindt u een breed assortiment.

Onze gemakkelijk monteerbare toiletbeugels bieden u voldoende ondersteuning wanneer u naar het toilet gaat. Zo kunt u veilig naar de wc. Bent u klaar? Dan zijn de toiletbeugels ook gemakkelijk weer op te klappen.

Bekijk alle toiletbeugels

Ruim assortiment aan toiletbeugels

Een toiletbeugel geeft stevige steun bij het op het toilet gaan zitten en weer opstaan. Onze toiletbeugels zijn ook geschikt om er tegenaan te leunen om kleding aan het uit te doen. De beugel is opklapbaar waarna deze automatisch vergrendelt. In de opgeklapte stand kan de beugel worden gebruikt om staand te plassen of om het toilet schoon te maken.

De toiletbeugels voorzien van een goede steun en u kunt veilig zitten. Daarnaast zijn de toiletbeugels waterbestendig.

We hebben een ruim assortiment aan verschillende toiletbeugels. Hierbij kunt u denken aan een opklapbare toiletbeugel, een vaste toiletbeugel, een toiletrolhouder of een voorsteun. Van Diepenveen Revalidatie biedt ook de aansluiting voor de toiletbeugels. Zoals ene hoogte verstelplaat voor een beugel of een contraplaat.

Van Diepenveen Revalidatie

Bij van Diepenveen vind u alleen de beste revalidatie- en verpleeghulpmiddelen. Diepenveen Revalidatie levert een totaalpakket aan hulpmiddelen. Hierdoor is het voor u mogelijk om al uw benodigde hulpmiddelen bij één leverancier te bestellen. Het maakt niet uit of het voor uzelf is of voor één van uw familieleden.

Ik wil advies