Zadelkruk

Bent u op zoek naar een zadelkruk die heerlijk zit? Dan bent u op de juiste plek. Diepeveen Revalidatie en Verpleeghulpmiddelen heeft de beste zadelkrukken voor u geselecteerd.

Waarom een zadelkruk?

Een zadelkruk ondersteunt uw zitvlak optimaal. U zit in een natuurlijke, ergonomische en actieve positie. Ongemerkt worden uw rug- en buikspieren getraind en ook uw bekken heeft baat bij een zadelkruk. De (zit)drukverdeling is gelijkmatig en uw bekken staat iets gekanteld, waardoor de benen niet worden afgekneld. En, ook goed om te weten: een zadelkruk zit ook nog eens zeer comfortabel.

Bekijk alle zadelkrukken
Heeft u een vraag over zadelkrukken? Stel uw vraag gerust, bel 0318-652444. 

Geen nek- en rugklachten meer

Hoewel de zadelkruk misschien eerst alleen iets leek voor de tandarts of schoonheidsspecialist, realiseren steeds meer mensen zich dat een zadelkruk veel voordelen biedt. De ergonomische kruk zorgt automatisch voor een goede houding, waardoor veel nek- en rugklachten voorkomen worden. Ook op kantoor verschijnen er steeds meer zadelkrukken, iets wat fysiotherapeuten alleen maar kunnen aanmoedigen.

Assortiment

Diepeveen Revalidatie verkoopt zes verschillende zadelkrukken waarop u met gemak lang geconcentreerd kunt werken. We hebben zadelkrukken in verschillende hoogtes, kleuren en met of zonder rugleuning. Ook hebben we een zadelkruk voor kinderen. Elke zadelkruk die we aanbieden is in hoogte verstelbaar.

zadelkruk

U vindt in ons assortiment:

 

Moet uw zadelkruk aan bepaalde eisen voldoen of wilt u graag meer informatie over een zadelkruk? Neem contact met ons op