Revalidatie

U bent opzoek naar de beste revalidatie- en verpleeghulpmiddelen? Diepeveen revalidatie heeft het totaalpakket aan hulpmiddelen. U kunt, wel zo gemakkelijk, al uw benodigde middelen bestellen bij één leverancier. Wij helpen u graag.
 
Zoekt u revalidatie hulpmiddelen  voor thuis of in de zorg? Voor beide gelegenheden hebben wij de juiste hulpmiddelen en willen we u daar graag advies over geven. 
 
Graag voor aanschaf van de producten advies? Bel gerust: 0318-652444
 

Kwaliteit revalidatie producten

De producten die wij verkopen moeten voldaan aan de juiste kwaliteitseisen . We willen namelijk dat u of uw cliënt zich prettig voelt bij de hulpmiddelen en vertrouwen heeft in de werking. Onze bedden zijn daarom ook gemaakt van massief beukenhout. De kwaliteit ziet en ervaart u ook bij al onze andere hulpmiddelen.
 

Assortiment revalidatie

We hebben het totaalpakket op het gebied van revalidatie. Op onze site zijn deze verdeeld in verschillende productgroepen. Vanuit deze productgroepen kunt u kiezen uit verschillende merken en/of uitvoeringen.
 
U vindt onder andere:
 
Bekijk hier ons hele assostiment. 
 

Advies revalidatie

Bij uw revalidatie is het belangrijk om de juiste producten te zoeken. Deze hulpmiddelen verzachten de pijn en helpen u om kleine dingen weer op te pakken. Kunt u een product niet vinden of zou u graag advies willen hebben over de juiste hulpmiddelen voor uw situatie? We helpen u graag.
 

Zakelijk en particulier

Het maakt niet uit of u nu als zorginstelling of als mantelzorger voor één van uw familieleden, u kunt bij ons terecht. Onze revalidatiehulpmiddelen zijn gebruiksvriendelijk en verlichtte de inspanning voor zowel de patiënt als de verzorger. 
 
Graag advies over de juiste productkeuze? Bel dan: 0318-652444