Behandeltafel

Op zoek naar een professionele behandeltafel? Een goede onderzoekstafel is de basis voor een goed onderzoek. U vind bij Diepeveen Revalidatie een groot assortiment behandeltafels. 

Onderzoekstafel

Onderzoekstafels, behandeltafels of onderzoeksbanken. Diepeveen Revalidatie heeft ze allemaal. De multifunctionele behandeltafel is voorzien van een verstelbare hoofdsteun en frame. Het zijn de belangrijkste hulpmiddelen in een behandelruimte. 
 
Meer informatie, of een offerte aanvragen?
 

Minder fysieke belasting 

De behandeltafels van Diepeveen Revalidatie zijn van extreme stabiliteit en kwaliteit en bovendien uiterst comfortabel. En dan ook nog eens stijlvol ontworpen en modern.  Voor de behandelaar/therapeut is het belangrijk dat deze duurzaam, van kwaliteit en gebruiksvriendelijk is. Daarnaast is deze ook nog eens van hoogwaardig kunstleer. De tafels hebben een centrale remvergrendeling. 
 

Driedelige onderzoekstafels, of…

Ons assortiment is zeer divers en per productgroep worden er maar enkele producten afgebeeld. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend uitgebreide documentatie en prijzen aanvragen. Onder andere leveren we: 
- Driedelig
- Tweedelig
- Vaste hoogte
- Elektrisch verstelbaar
- Verstelbare hoofdsteun
 
Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. U kunt contact opnemen met van Diepeveen Revalidatie. 0318-652444 of vraag een offerte aan.