Traplift

U bent op zoek naar een traplift. De meest gebruiksvriendelijke traplift met stoel, vindt u bij Diepeveen Revalidatie en Verpleeghulpmiddelen. Voor zowel een rechte trap als voor een gebogen trap, vindt u hier de betrouwbaarste traplift: de traplift die u veilig naar boven en naar beneden brengt.

Kwaliteit en gebruiksgemak

Onze trapliften zijn zowel geschikt voor thuis als voor in de zorg. We verkopen alleen trapliften van de hoogste kwaliteit. Een traplift moet betrouwbaar en makkelijk in gebruik zijn. Een comfortabele zitting en eenvoudige bediening horen daarbij. Onze trapliften zijn daarom:

  • Traplift met stoel gebogen trapopvouwbaar
  • eenvoudig te bedienen
  • voorzien van een prettige pasvorm
  • net van uiterlijk en makkelijk schoon te houden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een traplift bij u thuis? We horen graag over uw situatie om u goed van dienst te kunnen zijn: bel 0318-652444
 

Traplift voor een rechte trap

De Prism Straight Stairlift traplipt voor een rechte trap past in elke woning. De stoellift heeft een slank profiel en kan ook worden opgevouwen, bij gebruik door anderen wordt de doorgang van de trap dus niet belemmerd. De traplift is zeer eenvoudig te bedienen en ontworpen met het oog op de gebruiker.

Traplift voor een gebogen trap

De Curved Stairlift is een traplift voor de trap met bocht. Deze stoellift is opvouwbaar en heeft bovendien een draaibare stoel, waardoor u veilig kunt in- en uitstappen. De ergonomische stoel kan tijdens de installatie volledig worden aangepast om voor de perfecte pasvorm voor u te zorgen.

Waarom Diepeveen Revalidatie en Zorghulpmiddelen?

Wij hebben een traplift waar u van op aan kunt, maar dat niet alleen. We zorgen dat de traplift snel geleverd wordt en binnen enkele dagen volledig geïnstalleerd is. Onze installateur laat u graag rustig zien hoe de traplift werkt. U kunt dus meteen gaan genieten van de voordelen van een traplift en wij geven u daarbovenop 2 jaar uitgebreide garantie.

Wilt u graag een goede, degelijke traplift? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan