Toiletverhoger

U bent op zoek naar een toiletverhoger, bij Diepeveen Revalidatie en Verpleeghulpmiddelen vindt u de meest gebruiksvriendelijke toiletverhogers voor volwassenen. Een toiletverhoger die fijn zit, niet verschuift, die hygiënisch is en die ervoor zorgt dat u - of uw patiënt - prettig naar het toilet kan gaan.

Comfort

Naar het toilet gaan is iets wat voor iedereen comfortabel zou moeten kunnen gebeuren. Als u bij ons een toiletverhoger bestelt, kunt u ervan uitgaan dat dit comfortabel en gebruiksvriendelijk is. Ergonomisch, eenvoudig in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en met een comfortabele zitting.

Uitvoering

We bieden verschillende toiletverhogers aan, zowel verhogers met een harde toiletbril als met een zachte toiletbril. Ook kunt u kiezen voor een toiletverhoger met armsteunen of zonder armsteunen. Bekijk de verschillende toiletverhogers

Kwaliteit

Een toiletverhoger moet van de hoogste kwaliteit zijn: stevig, makkelijk schoon te maken en gemaakt voor intensief gebruik. We verkopen alleen toiletverhogers die aan deze eisen voldoen, want een toiletverhoger is er voor uw gemak.

Thuis of in de zorg

Of u nu een toiletverhoger nodig hebt voor thuis of voor in uw zorginstelling, wij garanderen een hoge kwaliteit en een betrouwbare levering. Wij leveren alles op locatie af. Als u benieuwd bent naar onze toilethulpmiddelen of meer wilt weten over onze service, schroom dan niet: neem contact met ons op.

Bent u naar een specifieke toiletverhoger op zoek, neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter. We zijn u graag van dienst.

Assortiment

Naast toiletverhogers vindt u bij ons ook andere toilethulpmiddelen. Of het nu gaat om een beugel voor wat extra steun of een douche- en toiletstoel, bij Diepeveen Revalidatie vindt u het toilethulpmiddel waar u naar op zoek bent. In ons assortiment vindt u van elk toilethulpmiddel één of meerdere uitvoeringen. Wij bieden onder andere de volgende hulpmiddelen voor het toilet aan:

zachte toiletverhoger

 

Wilt u meer weten of wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op