Relax stoel

Even weg van alle drukte en uitrusten. Met de relax stoel van Diepeveen revalidatie kunt u of uw patiënt heerlijk tot rust komen. 
 
De relax stoel heeft beklede zijwanden, rugsteun, zitting en beensteun. Deze zijn gemonteerd op een speciaal mechanisme. Dit mechanisme is speciaal ontwikkeld voor de zorg. Het volgt de lijnen van het lichaam en biedt overal steun, voor het optimale comfort.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden van een relax stoel bij uw zorginstelling? Bestel nu.
 

Kwaliteit relax stoel

Diepeveen revalidatie verkoopt alleen revalidatiehulpmiddelen met de juiste kwaliteit. We vinden dat verzorgers de beste producten moeten hebben om de patiënt het beste van hulp te voorzien.
 
Ook moet de patiënt volkomen kunnen vertrouwen op het hulpmiddel. Dan kan de patiënt echt tot rust komen in de relax stoel. 
 

Specificaties relax stoel:

Beklede zijwanden, rugsteun, zitting en beenstuk
Speciaal voor de zorg ontwikkeld relaxmechanisme
Eenvoudig te verstellen
Soepel kantelmechanisme 
 
Ja is wil graag een relax stoel voor mijn patiënten. Bel: 0318-652444 voor meer informatie.
 

Waarom Diepeveen revalidatie

Diepeveen revalidatie heeft hét totaalpakket voor uw zorginstelling of familielid thuis. Wij leveren de relax stoel aan de particulier en aan de zakelijke klant. Het maakt dus niet uit of u in een zorginstelling werkt of een mantelzorger bent. Wij helpen u graag bij het aanschaffen van hulpmiddelen voor de revalidatie.